Workshop – Met vertrouwen de toekomst tegemoet


Je denkt na over je carrière of loopbaan. Er wordt immers van je verwacht dat je je levenslang ontwikkelt en de regie neemt over je eigen loopbaan. Maar hoe pak je dat aan? Wat wil je eigenlijk zelf? Het roer helemaal om of iets in het verlengde van wat je nu doet? Binnen of buiten de organisatie? Groei en verandering draait om keuzes maken en in beweging komen. Door deel te nemen aan deze workshop ontdek je waar je kracht ligt en wat tot nu toe de rode draad is geweest in de verschillende functies die je hebt gehad. Je weet waar je in je werk blij van wordt en je ontdekt wat je belangrijk vindt in je werk.

Onze werkwijze is de combinatie van zelfinzicht, het in actie komen en het weer reflecteren op de actie. We vinden het belangrijk dat je in beweging komt en gaat experimenteren. Dit kan ook buiten je werk! Jouw pad wordt dan steeds duidelijker en wij ondersteunen je bij de eerste stappen. Aan het eind van deze workshop heb je een beter beeld van wie je bent, wat je wilt en waar je vermogens liggen. Je neemt de regie voor je loopbaan zelf in handen. Je gaat met zelfvertrouwen op weg.

Programma:

Aan de hand van opdrachten ga je zelf aan de slag:

  • Je kijkt terug op je leven tot nu toe, wat waren voor jou belangrijke keuzes en hoogtepunten, waar droom je van;
  • Je vergroot je zelfinzicht, waar ligt je kracht, wanneer ben je op je best, waar liggen je talenten;
  • Je onderzoekt wat je belangrijk vindt in je werk en waar je plezier aan beleeft
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen, je komt in actie en ziet het belang van reflectie.

We werken met de MBTI type indicator voor het vergroten van je zelfinzicht. De loopbaanankers van Edgar Schein helpen je om beter te weten wat voor jou belangrijk is.


Voor wie? Voor professionals met een aantal jaren werkervaring, die aan de slag willen met hun loopbaan. Duur: 2 dagen. Kosten: € 850 pp. (incl. MBTI rapport)
Wijze van inschrijven: Op verzoek is deze training ook individueel of in company mogelijk. Wil je meer informatie of je wensen bespreken? Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op voor het maken van een afspraak voor een (gratis) intake en kennismakingsgesprek.