Onze missie

AICOM gaat voor het leveren van een bijdrage aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken op het gebied van goede en betaalbare zorg en het verduurzamen van de samenleving. 

Onze visie

Met advies, coaching en management ondersteunt AICOM organisaties en professionals in de ontwikkeling en verbetering van hun prestaties en dienstverlening in de zorg en op het terrein van duurzaamheid.

Voor het verbeteren van de kwaliteit van de zorg stelt AICOM de menselijke maat en kwaliteit van leven centraal in haar aanpak. Op het gebied van duurzaamheid werkt  AICOM aan het thema klimaatverandering en zoekt naar innovatieve oplossingen en best practices om schadelijke emissies te reduceren en de gevolgen van klimaatverandering te mitigeren.

Onze kernwaarden

Vernieuwing en verbetering Doel- en resultaatgericht Verbinden en samenwerken
Betrokken en bevlogen Kennis delen Optimisme en energiek

In onze energieke aanpak brengen wij onze kernwaarden in. Wij zijn gericht op vernieuwing, samenwerking waar het kan en verbetering. Daarin zijn wij resultaatgericht, maar met een goed oog voor het proces en de verschillende belangen die spelen. Het voortbouwen en delen van onze opgedane kennis vinden wij essentieel. 

Samenwerking met andere bureaus

Soms schakelt AICOM bij het uitvoeren van opdrachten specifieke expertise in.  Met diverse bureaus hebben we een uitstekende relatie opgebouwd. We kunnen indien nodig snel speficieke expertise inschakelen om een project succesvol af te ronden.